Participació Màster Emprenedoria i Innovació “La Vida de l’Emprened@r” al Tecnocampus

//Participació Màster Emprenedoria i Innovació “La Vida de l’Emprened@r” al Tecnocampus
Participació Màster Emprenedoria i Innovació “La Vida de l’Emprened@r” al Tecnocampus 2018-07-10T16:42:32+00:00

Project Description

Participació Màster Emprenedoria i Innovació “La Vida de l’Emprened@r” al Tecnocampus de Mataró

El passat 14 de Maig vam poder compartir la nostra experiència emprenedora com a cooperativa dins del marc del màster en emprenedoria i innovació del Tecnocampus de Mataró. Davant d’uns 30 estudiants, vam presentar la nostra experiència i recorregut per tal de compartir amb totes les persones diferents aspectes que hem après, que hem anat construint i al mateix temps, com ha estat el nostre camí des dels nostres inicis fins a dia d’avui. A més, la sessió la vam plantejar de manera participativa i amena per tal de poder explicar allò que els interessava a tots els estudiants, ja que per nosaltres no tenia sentit explicar aspectes que no fossin del seu interès i no els servís pel seu projecte emprenedor. Per tant, vam centrar la sessió a partir d’una conversa entre ells i sobretot, que fos participativa i dinàmica.

Des d’aquí volem agrair a la professora Màrian Buïl per la confiança i per comptar amb nosaltres com experiència emprenedora dins del marc del màster d’emprenedoria i innovació del Tecnocampus.

Detalls del Projecte

14 de maig de 2018

1 hora

Tecnocampus de Mataró

Mataró

També et pot interessar

Project Details

Categories:

Recent Works

Lorem ipsum ex vix illud nonummy, novum tation et his. At vix scriptaset patrioque scribentur, at pro fugit erts verterem molestiae, sed et vivendo ali Lorem ipsum ex vix illud nonummy, novum tation et his. At vix scripta patrioque scribentur...