Treball Cooperatiu a l’Escola Marillac

//Treball Cooperatiu a l’Escola Marillac
Treball Cooperatiu a l’Escola Marillac 2018-07-01T09:50:33+00:00

Project Description

Què és MakeIt! Education?

FORMACIONS
ÀGILS

TREBALL COOPERATIU A L’ESCOLA MARILLAC

Durant el segon trimestre d’aquest any, hem tingut la oportunitat d’acompanyar al claustre de l’Escola Marillac de Barcelona amb una formació sobre treball cooperatiu.

Durant un seguit de 10 sessions, mitjançant l’experiència, hem conegut les característiques principals del treball cooperatiu i diferents tècniques relacionades amb aquesta metodologia.

Inicialment, vam partir d’una part més teòrica i poc a poc ens vam anar endinsant en la part més pràctica, acabant amb la creació d’una proposta cooperativa preparada per a ser duta a les aules. Ambdós blocs de continguts han estat treballats des de la pròpia experiència i, mitjançant la vivència de diferents tècniques i estructures cooperatives, els mestres i professors han anat avançant en el seu procés d’aprenentatge. La reflexió constant sobre el seu propi dia a dia a l’aula així com l’essència del treball cooperatiu són el que, a mida que ha avançat la formació,  han anat construint les sessions de formació. A més dels continguts propis del treball cooperatiu, s’ha dedicat un parell de sessions, les quals són especialment ben valorades pels participants de la formació, a conèixer i a crear diferents eines d’avaluació, eines que poden ésser avaluades dins de propostes cooperatives però també en la utilització d’altres metodologies.

Per part nostra, ha estat un plaer haver acompanyat al claustre d’aquesta escola en el procés en què es troben en què si bé han conegut una nova metodologia a l’aula, han participat constantment en un procés de reflexió que, com ells asseguren,  els ha portat a plantejar noves mirades en el seu dia a dia.

DETALLS DE LA FORMACIÓ

  • Gener a Març de 2018
  • 20 hores presencials
  • Escola Marillac, Barcelona

Project Details

Project URL:

View Project

Copyright:

From Creattica