Treball Cooperatiu a l’Escola Diputació de Barcelona

//Treball Cooperatiu a l’Escola Diputació de Barcelona
Treball Cooperatiu a l’Escola Diputació de Barcelona 2018-07-01T09:49:40+00:00

Project Description

Què és MakeIt! Education?

FORMACIONS
ÀGILS

TREBALL COOPERATIU A L’ESCOLA DIPUTACIÓ DE BARCELONA

Des del passat mes de març fins a mitjans de maig hem estat acompanyant a l’Escola Diputació de Barcelona amb una formació sobre Treball Cooperatiu a l’aula.

Aquesta formació anava destinada al claustre d’educació infantil i primària i havia de respondre a les necessitats dels dos perfils de docents: uns amb força experiència i formació sobre treball cooperatiu i d’altres nous al centre sense experiència en aquest camp concret.

Així doncs la formació va girar entorn a donar resposta als dos grups aplicant els principis de MakeIt! Education per tal d’acabar codissenyant un projecte o activitat cooperativa per poder implementar a l’aula al curs de cada docent.

A més del treball cooperatiu, al llarg de tota la formació es va anar tractant l’avaluació com a contingut i realment va ser un aspecte molt significatiu per a ells.

La formació va donar molt de sí i a més de codissenyar i implementar les activitats cooperatives, les vam poder compartir amb la resta del claustre tot valorant els aspectes a destacar i els aspectes a millorar, enriquint encara més les propostes dels docents, i la veritat, és que han quedat propostes molt interessants, tant a infantil com a primària.

Només ens queda que agrair al CRP Eixample i a l’Escola Diputació de Barcelona per haver confiat en nosaltres per dur a terme la formació. Esperem que seguiu aplicant el treball cooperatiu a l’aula i que res us aturi! Fins la propera!

DETALLS DE LA FORMACIÓ

  • Març – Maig del 2018
  • 10 hores presencials i 5 online
  • Escola Diputació, Barcelona

Project Details

Project URL:

View Project

Copyright:

From Creattica