Treball Cooperatiu a l’Escola Diputació de Barcelona

//Treball Cooperatiu a l’Escola Diputació de Barcelona
Treball Cooperatiu a l’Escola Diputació de Barcelona 2018-07-01T09:49:40+00:00

Project Description

Què és MakeIt! Education?

FORMACIONS
ÀGILS

TREBALL COOPERATIU A L’ESCOLA DIPUTACIÓ DE BARCELONA

Des del passat mes de març fins a mitjans de maig hem estat acompanyant a l’Escola Diputació de Barcelona amb una formació sobre Treball Cooperatiu a l’aula.

Aquesta formació anava destinada al claustre d’educació infantil i primària i havia de respondre a les necessitats dels dos perfils de docents: uns amb força experiència i formació sobre treball cooperatiu i d’altres nous al centre sense experiència en aquest camp concret.

Així doncs la formació va girar entorn a donar resposta als dos grups aplicant els principis de MakeIt! Education per tal d’acabar codissenyant un projecte o activitat cooperativa per poder implementar a l’aula al curs de cada docent.

A més del treball cooperatiu, al llarg de tota la formació es va anar tractant l’avaluació com a contingut i realment va ser un aspecte molt significatiu per a ells.

La formació va donar molt de sí i a més de codissenyar i implementar les activitats cooperatives, les vam poder compartir amb la resta del claustre tot valorant els aspectes a destacar i els aspectes a millorar, enriquint encara més les propostes dels docents, i la veritat, és que han quedat propostes molt interessants, tant a infantil com a primària.

Només ens queda que agrair al CRP Eixample i a l’Escola Diputació de Barcelona per haver confiat en nosaltres per dur a terme la formació. Esperem que seguiu aplicant el treball cooperatiu a l’aula i que res us aturi! Fins la propera!

DETALLS DE LA FORMACIÓ

  • Març – Maig del 2018
  • 10 hores presencials i 5 online
  • Escola Diputació, Barcelona

Project Details

Project URL:

View Project

Copyright:

From Creattica

Recent Works

Lorem ipsum ex vix illud nonummy, novum tation et his. At vix scriptaset patrioque scribentur, at pro fugit erts verterem molestiae, sed et vivendo ali Lorem ipsum ex vix illud nonummy, novum tation et his. At vix scripta patrioque scribentur...