Tallers Inspira amb INS Lluis Companys i Escola la Mercè

//Tallers Inspira amb INS Lluis Companys i Escola la Mercè
Tallers Inspira amb INS Lluis Companys i Escola la Mercè 2018-02-05T20:29:39+00:00

Project Description

TALLERS INSPIRA AMB INS LLUIS COMPANYS I ESCOLA LA MERCÈ

El passat desembre vam dinamitzar dos Tallers Inspira que s’impulsen des del Tecnocampus a l’INS LLuis Companys de Tordera i l‘Escola La Mercè de Martorell. L’objectiu principal del taller era generar idees com a possibles temes pels treballs de recerca dels estudiants de primer curs de Batxillerat.

El taller consistia en un procés obert, creatiu i participatiu on els estudiants generaven idees utilitzant processos i dinàmiques pròpies del nostre model inspirat en el codesign, design thinking i gamestorming. Després de diverses fases intenses i vibrants, els alumnes van poder generar una gran quantitat d’idees, seleccionar la que més els agradava i desenvolupar-la a través d’una eina creada per MakeIt! Education.

Tots els participants van gaudir d’una estona amena, alegre i divertida on, a més de trobar la seva idea, van aprendre altres dinàmiques per treballar al seu dia a dia.

 

Només ens queda que agrair al Tecnocampus per haver confiat altra vegada en nosaltres i als dos centres per haver treballat de meravella i fer que fos tot molt fàcil. 

Detalls del Projecte

Desembre del 2017

2 hores cada taller

Tecnocampus Mataró

Project Details

Categories:

Recent Works

Lorem ipsum ex vix illud nonummy, novum tation et his. At vix scriptaset patrioque scribentur, at pro fugit erts verterem molestiae, sed et vivendo ali Lorem ipsum ex vix illud nonummy, novum tation et his. At vix scripta patrioque scribentur...