2018/2019 – Tallers Inspira

//2018/2019 – Tallers Inspira
2018/2019 – Tallers Inspira 2019-03-07T13:40:38+00:00

Project Description

Tallers Inspira curs 2018-2019

Al llarg d’aquest curs 2018-2019 hem dinamitzat el Taller Inspira amb 5 centres educatius de la província de Barcelona gràcies a la col·laboració amb el TecnoCampus de Mataró. Els centres són: Escola Gem, Institut Lluís Companys, Escola La Mercè, Institut Lauro i Institut Manuel Raspall.

Aquests tallers van adreçats a alumnes de 4t d’ESO i 1r de Batxillerat i l’objectiu principal és la generació d’idees com a possibles temes pel seu treball de recerca. A través d’una dinàmica que consta de diferents fases, els alumnes comencen generant una pluja d’idees que va de l’individual al col·lectiu, per tornar finalment a l’individual, i acaben seleccionant i escollint una idea que comencen a desenvolupar al mateix taller.

A part d’emportar-se la idea final treballada i la resta d’idees proposades, els alumnes aprenen a treballar amb una dinàmica que poden aplicar o implementar en molts altres moments i que els ajuda a treballar en equip, a relacionar-se amb totes les seves companyes,  a saber explicar les seves idees i saber escoltar les dels altres, i a aportar feedback als companys per tal d’enriquir encara més les idees proposades.

Per la nostra part agrair al TecnoCampus i als centres educatius l’oportunitat de dinamitzar aquests tallers, ja que a part de poder aportar el nostre granet de sorra i ajudar als alumnes amb la dinamització, podem gaudir de la quantitat d’idees que es generen i la qualitat de totes elles en un moment màgic ple d’imaginació, creativitat i col·laboració.

Detalls del Projecte

Curs 2018-2019

Tallers de 2 hores

Tecnocampus Mataró

Mataró

Pep Prat Orozco

Pep Prat Orozco

També et pot interessar

Project Details

Categories: