Recent Works

Lorem ipsum ex vix illud nonummy, novum tation et his. At vix scriptaset patrioque scribentur, at pro fugit erts verterem molestiae, sed et vivendo ali Lorem ipsum ex vix illud nonummy, novum tation et his. At vix scripta patrioque scribentur...

Taller Inspira Escola La Mercè de Martorell

Pàgina inicial/Consultoria/Taller Inspira Escola La Mercè de Martorell
Taller Inspira Escola La Mercè de Martorell 2018-02-05T20:36:23+00:00

Project Description

Taller Inspira Escola La Mercè de Martorell

El passat 28 de febrer vam dinamitzar el Taller Inspira impulsat pel Tecnocampus a alumnes de 1r de batxillerat de l’Escola La Mercè de Martorell. L’espai utilitzat va ser la sala Xnergic del mateix TecnoCampus, espai dedicat a despertar passions tecnològiques a alumnes de 12 a 18 anys.

20170228_111946

L’objectiu del taller era la generació i concreció d’idees per trobar tema pel Treball de Recerca a través de processos i dinàmiques pròpies del nostre model inspirat en el codesign, design thinking i gamestorming. Vam dur a terme activitats participatives, creatives i compartides, tenint en compte els feedbacks i aportacions dels companys per millorar les idees que cada alumne pensava.

La veritat es que l’objectiu del taller és va assolir amb escreix, van sorgir idees molt interessants i els alumnes es van mostrar molt agraïts per les dinàmiques que van rebre, a més de gaudir d’una bona estona plegats.

20170228_112005

Des d’aquí tornar a agrair al TecnoCampus per haver confiat altra vegada amb nosaltres i als alumnes i professors de l’Escola La Mercè de Martorell, per haver mostrat tanta implicació i predisposició!

Detalls del Projecte

28/02/2017

2 hores

Sala Xnergic, TecnoCampus

Mataró, Barcelona

Pep Prat Orozco

Pep Prat Orozco

@joseppo90

Project Details

Categories: