2018 – Repensem Cafè de Mar de Mataró

//2018 – Repensem Cafè de Mar de Mataró
2018 – Repensem Cafè de Mar de Mataró 2019-03-07T13:41:11+00:00

Project Description

Repensem Cafè de Mar de Mataró

El novembre d’enguany vam tenir l’oportunitat de coocrear i dinamitzar una sessió de treball col.lectiu amb el propòsit de repensar i coocrear propostes per a la transformació de Cafè de Mar entre totes les persones, entitats, organitzacions, membres administració, la universitat i d’altres que hi estan vinculades.

La sessió es va centrar en treballar a partir de 4 eixos de treball, i els quals, a cada un d’ells hi havia diversos reptes generats a partir d’un treball previ per la part de la Inma Díaz, persona encarregada per part de l’administració pública de liderar aquest projecte i que conjuntament amb MakeIt!Education vam dissenyar aquesta sessió. A partir d’aquests eixos de treball i els corresponents reptes, les participants havien de generar equips de treball de 4 persones a partir d’interessos compartits, més enllà de les afinitats personals. A partir d’aquí, i una vegada generats els equips, les participants van treballar de forma col.lectiva a partir d’un procés fet a mida i que tenia dues grans fases.

La primera consistia en generar propostes col.lectives a partir del rol i posició que cada membre de cada equip ocupava de forma natural i representava en aquesta sessió. La segona fase consistia en treball i generar propostes col.lectives a partir de posar-se en el lloc d’altres rols que no estaven presents en l’equip de treball a la primera fase. Per aquesta segona fase, vam coodissenyar i coocrear un material específic per aquesta dinamització, unes cartes amb els perfils de persones relacionades amb Cafè de Mar, i que després de l’experiència viscuda, va ser de gran utilitat per posar-se en les pells dels altres i comprendre les barreres, oportunitats, idees i possibilitats que tenen els diversos agents a l’hora d’aportar propostes, prendre decisions i generar oportunitats transformadores per a la transformació de Cafè de Mar.

Per part de MakeIt!Education va ser una experiència gratificant, ja que per una banda vam tenir l’oportunitat de crear una manera de treballar amb l’administració pública de manera horitzontal, de tu a tu, i no des d’una posició de proveidores i clients únicament . Per altra banda, el fet de poder coocrear i dinamitzar aquesta sessió al viver de cooperatives a on estem allotjades per tal de començar a transformar aquest espai per altres propòsits compartits, ens omple de satisfacció poder-hi contribuir i sembrar llavors per a futures col.lectes que segur que aniran per bon camí.

Detalls del Projecte

Novembre del 2018

2 hores i mitja

Cafè de Mar

Mataró

Pep Prat Orozco

Pep Prat Orozco

Xavier Pujol Auden

També et pot interessar

Project Details

Categories: