Repensar l’Educació avui. Escola Nova 21 i MEM

//Repensar l’Educació avui. Escola Nova 21 i MEM
Repensar l’Educació avui. Escola Nova 21 i MEM 2017-12-27T18:10:14+00:00

Project Description

Què és MakeIt! Education?

FORMACIONS
ÀGILS

REPENSAR L’EDUCACIÓ AVUI. ESCOLA NOVA 21 I MEM

El passat mes de novembre vam col·laborar amb Escola Nova 21 i el MEM realitzant la formació “Repensar l’Educació avui” a docents  de l’Escola Montagut de Santa Susanna, l‘Escola Bertí de l’Ametlla del Vallès i l’Escola Montserrat Solà de Mataró, centres que actualment es troben en procés de transformació.

La formació tenia com a objectiu repensar i replantejar l’educació a través de sessions molt dinàmiques i practiques on també hi tenien cabuda les reflexions teòriques, el compartir coneixements i experiències i les activitats amb caire emocional, que feien aflorar records i sentiments de la nostra etapa com a antics alumnes.

Les sessions es van convertir ens espais d’aprenentatge on es tenien en compte els coneixements previs dels docents i les noves idees que anaven generant fruit de les dinàmiques i activitats, construint aixi un nou plantejament educatiu centrat realment en l’alumne.

Només ens queda que agraïr a Escola Nova 21 i al MEM per confiar en nosaltres com a formadors i al grup de docents que va participar a la formació. Que res us aturi en el canvi i transformació de l’educació!

DETALLS DE LA FORMACIÓ

  • Novembre del 2017
  • 20 hores
  • MEM: Moviment Educatiu del Maresme

 

Project Details

Categories:

Project URL:

View Project

Copyright:

From Creattica