Repensar l’Educació avui. Escola Nova 21 i MEM

//Repensar l’Educació avui. Escola Nova 21 i MEM
Repensar l’Educació avui. Escola Nova 21 i MEM 2017-12-27T18:10:14+00:00

Project Description

Què és MakeIt! Education?

FORMACIONS
ÀGILS

REPENSAR L’EDUCACIÓ AVUI. ESCOLA NOVA 21 I MEM

El passat mes de novembre vam col·laborar amb Escola Nova 21 i el MEM realitzant la formació “Repensar l’Educació avui” a docents  de l’Escola Montagut de Santa Susanna, l‘Escola Bertí de l’Ametlla del Vallès i l’Escola Montserrat Solà de Mataró, centres que actualment es troben en procés de transformació.

La formació tenia com a objectiu repensar i replantejar l’educació a través de sessions molt dinàmiques i practiques on també hi tenien cabuda les reflexions teòriques, el compartir coneixements i experiències i les activitats amb caire emocional, que feien aflorar records i sentiments de la nostra etapa com a antics alumnes.

Les sessions es van convertir ens espais d’aprenentatge on es tenien en compte els coneixements previs dels docents i les noves idees que anaven generant fruit de les dinàmiques i activitats, construint aixi un nou plantejament educatiu centrat realment en l’alumne.

Només ens queda que agraïr a Escola Nova 21 i al MEM per confiar en nosaltres com a formadors i al grup de docents que va participar a la formació. Que res us aturi en el canvi i transformació de l’educació!

DETALLS DE LA FORMACIÓ

  • Novembre del 2017
  • 20 hores
  • MEM: Moviment Educatiu del Maresme

 

Project Details

Categories:

Project URL:

View Project

Copyright:

From Creattica

Recent Works

Lorem ipsum ex vix illud nonummy, novum tation et his. At vix scriptaset patrioque scribentur, at pro fugit erts verterem molestiae, sed et vivendo ali Lorem ipsum ex vix illud nonummy, novum tation et his. At vix scripta patrioque scribentur...