Redissenyem les reunions dels equips docents a l’INS Alexandre Satorras

//Redissenyem les reunions dels equips docents a l’INS Alexandre Satorras
Redissenyem les reunions dels equips docents a l’INS Alexandre Satorras 2018-12-14T20:03:28+00:00

Project Description

Redissenyem les reunions dels equips docents a l’INS Alexandre Satorras

Durant els mesos de Setembre i Octubre del 2018 he estat acompanyant i facilitant el redisseny de les reunions dels equips docents de l’Institut Alexandre Satorras de Mataró. Aquest projecte sorgeix a partir d’una de les necessitats expressades al projecte MakeIt!Happen que era la de replantejar-se i redissenyar el model de les reunions dels equips docents perquè fins ara no fomentaven, entre d’altres coses, la participació i la reflexió pedagògica al centre.

Al llarg de tres sessions intenses de treball, els coordinadors i responsables de les reunions dels equips docents del centre, vam treballar plegades per a partir de cinc eixos transversals que formen part de les reunions entre persones de les organitzacions, amb el propòsit de redissenyar les reunions a partir d’aquests cinc eixos i les seves aportacions de millora.  A partir de les seves propostes i mitjançant dinàmiques participatives i de construcció col.lectiva, van codissenyar i cocrear un model de reunions que duria a terme a les etapes d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius al llarg del curs 2018-2019, el qual actualment s’està implementant. A partir dels indicadors que van dissenyar per valorar i ser conscients dels aprenentatges i canvis que es vagin generant a mesura que es van incorporant les transformacions a les reunions d’equips docents, els coordinadors i la resta de docents podran copsar la petjada d’aquest redisseny d’acord als propòsits que van acordar.

Per part de MakeIt!Education volem agrair sincerament que l’Institut Alexandre Satorras de Mataró hagi confiat en nosaltres per donar continuïtat al projecte que es va iniciar a finals del curs 2017 – 2018 al centre, i esperem que tot el treball realitzat serveixi per aconseguir allò que es proposen des del centre i millori el treball dels i les docents del centre.

Redisseny reunions equips docents. INS Satorras

Detalls del Projecte

Setembre i octubre del 2018

6 hores

Institut Alexandre Satorras

Mataró

Pep Prat Orozco

Pep Prat Orozco

Xavier Pujol Auden

Tambe et pot interessar

Project Details

Categories: