Facilitació #EN21 Mostra Projectes Tractors

//Facilitació #EN21 Mostra Projectes Tractors
Facilitació #EN21 Mostra Projectes Tractors 2018-07-18T15:54:11+00:00

Project Description

Què és MakeIt! Education?

FORMACIONS
ÀGILS

Facilitació #EN21 Mostra Projectes Tractors

Els dies 4 i 5 de juliol de 2018 en Xavier Pujol com a membre de MakeIt! Education, ha format part de l’equip de facilitadors i facilitadores de la formació d’estiu dels centres de la mostra d’Escola Nova 21. Aquesta formació anava encaminada com a continuació de la formació que es va dur a terme el curs passat també per l’estiu, on principalment es va treballar amb el codisseny i cocreació de productes mínims viables (PMV) en diferents eixos de treball amb l’objectiu que durant el curs 2017 – 2018 s’implementessin als centres per tal d’aprendre’n i validar els aprenentatges i hipòtesis que els mateixos equips impulsors s’havien formulat al respecte.

Enguany, com a continuació d’aquesta formació i del mateix programa d’Escola Nova 21 amb els 30 centres de la mostra, els equips impulsors havien de treballar i validar la visió del centre que havien elaborat al llarg de tot l’any, i a més a més i amb coherència amb la mateixa visió, havien de codissenyar projectes tractors per tal d’implementar-los al centre de cara el curs vinent. L’experiència va ser molt bona, ja que amb les 3 escoles que vam tenir el plaer de treballar i acompanyar-los en tot el procés, vam connectar molt fàcilment i a més, totes les persones amb les quals vam treballar ho van posar molt fàcil per les seves immenses ganes i energia. Per tant, i dit això, només podem agrair la confiança a l’equip d’Escola Nova 21 per tornar a comptar amb nosaltres per formar part d’aquest meravellós equip humà i professional que estima l’educació i abraça la seva transformació. Moltes gràcies i que res atura la #transformacióeducativa!

DETALLS DE LA FORMACIÓ

  • 4 i 5 de juliol del 2018
  • 12 hores
  • Escola Proa, Barcelona

Project Details

Categories:

Project URL:

View Project

Copyright:

From Creattica

Recent Works

Lorem ipsum ex vix illud nonummy, novum tation et his. At vix scriptaset patrioque scribentur, at pro fugit erts verterem molestiae, sed et vivendo ali Lorem ipsum ex vix illud nonummy, novum tation et his. At vix scripta patrioque scribentur...