Kahoot Can Xammar

//Kahoot Can Xammar
Kahoot Can Xammar 2017-02-24T10:44:08+00:00

Project Description

Què és MakeIt! Education?

FORMACIONS
ÀGILS

KAHOOT!

El passat 22 de Gener vam realitzar la Formació Àgil  sobre l’eina Kahoot! al Coworking Xammar de Mataró.

La formació va comptar amb 5 docents de diferents nivells educatius i amb una persona del món del disseny i desenvolupament tecnològic. Utilitzant l’eina online Wordle, vam poder crear el mural que ens definia com a grup. Les paraules més repetides van ser innovació, esport i tecnologia, a més de moltes altres diferents.

kahoot1

Per a nosaltres va ser una experiència de “learning by making” i “peer to peer” molt intensa i amena, ja que tots vam aprendre entre iguals i sobretot fent. A més, tal i com plantegem des de MakeIt! Education, les nostres formacions es caracteritzen per ser unes sessions dinàmiques, actives i on l’aspecte lúdic i gamificació hi tenen un component destacat.

Com en totes les càpsules d’aprenentatge que proposem des de MakeIt! Education, l’itinerari de formació consisteix en 6 fases centrades en l’usuari, és a dir, centrades en el docent que aprèn.

kahoot3

Les fases són les següents:

  • Provar l’eina com a usuari, no com a creador d’una proposta a través de l’eina, en aquest cas el Kahoot!. Vam fer una partida per saber què sabien sobre el Kahoot! i vam viure l’experiència que es pot sentir fent servir el Kahoot! des de la perspectiva de l’alumne.
  • Coneixem l’eina. Una breu explicació sobre què és i les funcions més tècniques per poder-la fer servir. Posteriorment, s’exploren conjuntament les possibilitats d’aprenentatge que pot oferir l’eina.
  • Co-disseny de l’activitat. Després de viure l’experiència i conèixer les possibilitats d’aprenentatge que ofereix, cada docent co-dissenya, amb la nostra ajuda i la dels companys, una proposta d’aprenentatge amb l’eina.
  • Prototipar. A continuació, els docents apliquen el disseny amb un prototip d’activitat amb el Kahoot!. Porten l’activitat al Kahoot!
  • Testejar l’activitat. Tots els productes, és a dir els diferents Kahoots! que els docents han fet, són provats amb la resta de companys de la càpsula. A l’aula es proven els diferents Kahoots! per viure l’experiència de docent al portar a terme aquesta activitat amb la resta de companys.
  • Feedback col.lectiu. De cada activitat feta amb el Kahoot!, els companys fan propostes de millora o exposen els aspectes que els hi han semblat encertats del prototip de cada company.

Per nosaltres va una experiència molt gratificant i que ens empeny a continuar amb el nostre projecte. Esperem que us hagi sigut útil i que pogueu aplicar tot el que hem après plegats

Us agraim la vostra participació i ens veiem a la propera!

DETALLS DE LA FORMACIÓ

  • 22/01/2016
  • 18:00 – 20:00 (2h)
  • Coworking Can Xammar, Mataró

Project Details

Categories:

Project URL:

View Project

Copyright:

From Creattica