Jornada “CoMfluïm? Sumant coneixements per avançar”

//Jornada “CoMfluïm? Sumant coneixements per avançar”
Jornada “CoMfluïm? Sumant coneixements per avançar” 2018-07-09T16:15:07+00:00

Project Description

Jornada “CoMfluïm? Sumant coneixements per avançar”

El passat 26 de juny vam dissenyar i dinamitzar la Jornada “CoMfluïm? Sumant coneixements per avançar” on hi participaven docents de la Xarxa de Competències Bàsiques i de la Xarxa d’Escola Nova 21 amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Boi i el CRP Baix Llobregat III.

L’objectiu de la jornada era compartir, aprendre i dissenyar entre els docents i professionals de l’educació de les dues xarxes esmentades.

La jornada, que va durar tot el matí i va comptar amb la participació d’uns 100 docents aproximadament, va tenir tres parts ben diferenciades:

  1. Docents de quatre centres diferents, que pertanyien a la Xarxa de Competències Bàsiques o a la d’Escola Nova 21, van compartir projectes i experiències que havien desenvolupat i implementat al seu context. Els centres i les experiències van ser: Institut Camps Blancs projecte “La xarxa en marxa?”, Escola Parellada “No estem soles davant el canvi?”, Escola Benviure “Una comunitat que avança compartint experiències” i Escola Casablanca “Compartim el vol?”.
  2. Conferència d’Antoni Zabala, pedagog i escriptor, sobre la rúbrica del canvi.
  3. On anem? Construïm plegats. En aquesta fase MakeIt! Education va tenir una especial importància ja que vam dinamitzar els 5 moments d’aquesta fase amb l’objectiu que els docents, agrupats per interessos, desenvolupessin solucions a 6 grans reptes plantejats anteriorment. Amb unes fases d’ideació i codisseny i amb l’ajuda de materials dissenyats per MakeIt! Education, els docents van plantejar subreptes al gran repte plantejat i van donar resposta a partir del compartir i dissenyar plegats.

Finalment, la jornada es va tancar amb la presentació d’aquestes solucions a través del Mentimeter i tots els participants van poder coneixer-les.

Des d’aquí, donar gràcies a totes les entitats responsables de la jornada per haver confiat en nosaltres per dissenyar i dinamitzar aquesta jornada!

Si voleu veure més fotografies aneu a l’àlbum del nostre compte Flickr!

Detalls del Projecte

26 de juny del 2018

5 hores

Can Massallera

Sant Boi de Llobregat

També et pot interessar

Project Details

Categories: