Jornada “CoMfluïm? Sumant coneixements per avançar”

//Jornada “CoMfluïm? Sumant coneixements per avançar”
Jornada “CoMfluïm? Sumant coneixements per avançar” 2018-07-09T16:15:07+00:00

Project Description

Jornada “CoMfluïm? Sumant coneixements per avançar”

El passat 26 de juny vam dissenyar i dinamitzar la Jornada “CoMfluïm? Sumant coneixements per avançar” on hi participaven docents de la Xarxa de Competències Bàsiques i de la Xarxa d’Escola Nova 21 amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Boi i el CRP Baix Llobregat III.

L’objectiu de la jornada era compartir, aprendre i dissenyar entre els docents i professionals de l’educació de les dues xarxes esmentades.

La jornada, que va durar tot el matí i va comptar amb la participació d’uns 100 docents aproximadament, va tenir tres parts ben diferenciades:

  1. Docents de quatre centres diferents, que pertanyien a la Xarxa de Competències Bàsiques o a la d’Escola Nova 21, van compartir projectes i experiències que havien desenvolupat i implementat al seu context. Els centres i les experiències van ser: Institut Camps Blancs projecte “La xarxa en marxa?”, Escola Parellada “No estem soles davant el canvi?”, Escola Benviure “Una comunitat que avança compartint experiències” i Escola Casablanca “Compartim el vol?”.
  2. Conferència d’Antoni Zabala, pedagog i escriptor, sobre la rúbrica del canvi.
  3. On anem? Construïm plegats. En aquesta fase MakeIt! Education va tenir una especial importància ja que vam dinamitzar els 5 moments d’aquesta fase amb l’objectiu que els docents, agrupats per interessos, desenvolupessin solucions a 6 grans reptes plantejats anteriorment. Amb unes fases d’ideació i codisseny i amb l’ajuda de materials dissenyats per MakeIt! Education, els docents van plantejar subreptes al gran repte plantejat i van donar resposta a partir del compartir i dissenyar plegats.

Finalment, la jornada es va tancar amb la presentació d’aquestes solucions a través del Mentimeter i tots els participants van poder coneixer-les.

Des d’aquí, donar gràcies a totes les entitats responsables de la jornada per haver confiat en nosaltres per dissenyar i dinamitzar aquesta jornada!

Si voleu veure més fotografies aneu a l’àlbum del nostre compte Flickr!

Detalls del Projecte

26 de juny del 2018

5 hores

Can Massallera

Sant Boi de Llobregat

També et pot interessar

Project Details

Categories:

Recent Works

Lorem ipsum ex vix illud nonummy, novum tation et his. At vix scriptaset patrioque scribentur, at pro fugit erts verterem molestiae, sed et vivendo ali Lorem ipsum ex vix illud nonummy, novum tation et his. At vix scripta patrioque scribentur...