Kahoot!

Kahoot! 2017-02-19T17:34:19+00:00

Project Description

FORMACIONS
ÀGILS

KAHOOT!

El passat 12 de novembre vam realitzar la Formació  Àgil sobre l’eina Kahoot!La formació va comptar amb tres mestres de primària i la vam dur a terme a l’Alpha Espai Coworking de Barcelona. Va ser una experiència de “learning by making” i “peer to peer” molt intensa i amena, ja que tots vam aprendre entre iguals i sobretot fent.

IMG_3296

Com en totes les Formacions Àgils que proposem des de MakeIt! Education, l’itinerari de formació consisteix en 6 fases centrades en l’usuari, és a dir, centrades en el docent que aprèn.

Les fases són les següents:

  • Provar l’eina com a usuari, no com a creador d’una proposta a través de l’eina, en aquest cas el Kahoot!. Vam fer una partida per saber què sabien sobre el Kahoot! i vam viure l’experiència que es pot sentir fent servir el Kahoot! des de la perspectiva de l’alumne.
  • Coneixem l’eina. Una breu explicació sobre què és i les funcions més tècniques per poder-la fer servir. Posteriorment, s’exploren conjuntament les possibilitats d’aprenentatge que pot oferir l’eina.
  • Codisseny de l’activitat. Després de viure l’experiència i conèixer les possibilitats d’aprenentatge que ofereix, cada docent codissenya, amb la nostra ajuda, una proposta d’aprenentatge amb l’eina.
  • Prototipar. A continuació, els docents apliquen el disseny amb un prototip d’activitat amb el Kahoot!. Porten l’activitat al Kahoot!.
  • Testejar l’activitat. Tots els productes, és a dir els diferents Kahoots! que els docents han fet, són provats amb la resta de companys de la càpsula.
  • Feedback col·lectiu. De cada activitat feta amb el Kahoot!, els companys fan propostes de millora o exposen els aspectes que els hi han semblat encertats del prototip de cada company.

Per nosaltres va una experiència molt gratificant i que ens empeny a continuar amb el nostre projecte. Esperem que us hagi sigut útil i que pugueu aplicar tot el que hem après plegats.

Us agraïm la vostra participació i ens veiem a la propera!

DETALLS DE LA FORMACIÓ

12/11/2015

18:00 – 20:00 (2h)

Alpha Espai Coworking, Barcelona

Project Details

Categories:

Project URL:

View Project

Copyright:

From Creattica