Kahoot!

Kahoot! 2017-02-19T17:34:19+00:00

Project Description

FORMACIONS
ÀGILS

KAHOOT!

El passat 12 de novembre vam realitzar la Formació  Àgil sobre l’eina Kahoot!La formació va comptar amb tres mestres de primària i la vam dur a terme a l’Alpha Espai Coworking de Barcelona. Va ser una experiència de “learning by making” i “peer to peer” molt intensa i amena, ja que tots vam aprendre entre iguals i sobretot fent.

IMG_3296

Com en totes les Formacions Àgils que proposem des de MakeIt! Education, l’itinerari de formació consisteix en 6 fases centrades en l’usuari, és a dir, centrades en el docent que aprèn.

Les fases són les següents:

  • Provar l’eina com a usuari, no com a creador d’una proposta a través de l’eina, en aquest cas el Kahoot!. Vam fer una partida per saber què sabien sobre el Kahoot! i vam viure l’experiència que es pot sentir fent servir el Kahoot! des de la perspectiva de l’alumne.
  • Coneixem l’eina. Una breu explicació sobre què és i les funcions més tècniques per poder-la fer servir. Posteriorment, s’exploren conjuntament les possibilitats d’aprenentatge que pot oferir l’eina.
  • Codisseny de l’activitat. Després de viure l’experiència i conèixer les possibilitats d’aprenentatge que ofereix, cada docent codissenya, amb la nostra ajuda, una proposta d’aprenentatge amb l’eina.
  • Prototipar. A continuació, els docents apliquen el disseny amb un prototip d’activitat amb el Kahoot!. Porten l’activitat al Kahoot!.
  • Testejar l’activitat. Tots els productes, és a dir els diferents Kahoots! que els docents han fet, són provats amb la resta de companys de la càpsula.
  • Feedback col·lectiu. De cada activitat feta amb el Kahoot!, els companys fan propostes de millora o exposen els aspectes que els hi han semblat encertats del prototip de cada company.

Per nosaltres va una experiència molt gratificant i que ens empeny a continuar amb el nostre projecte. Esperem que us hagi sigut útil i que pugueu aplicar tot el que hem après plegats.

Us agraïm la vostra participació i ens veiem a la propera!

DETALLS DE LA FORMACIÓ

12/11/2015

18:00 – 20:00 (2h)

Alpha Espai Coworking, Barcelona

Project Details

Categories:

Project URL:

View Project

Copyright:

From Creattica

Recent Works

Lorem ipsum ex vix illud nonummy, novum tation et his. At vix scriptaset patrioque scribentur, at pro fugit erts verterem molestiae, sed et vivendo ali Lorem ipsum ex vix illud nonummy, novum tation et his. At vix scripta patrioque scribentur...