Facilitació projecte Educació 360. Educació a temps complet.

//Facilitació projecte Educació 360. Educació a temps complet.
Facilitació projecte Educació 360. Educació a temps complet. 2019-02-26T10:18:42+00:00

Project Description

Facilitació projecte Educació 360. Educació a temps complet.

Al llarg d’aquests últims mesos hem participat com a facilitadors en el projecte Educació 360 impulsat per la Fundació Jaume Bofill, per la Diputació de Barcelona i per la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya, on el repte principal era aconseguir més i millors oportunitats educatives en tots els temps i espais de la vida dels infants i joves i connectar l’educació i els aprenentatges entre el temps lectiu i no lectiu.

El programa constava de diferents fases en el qual finalment s’escollien 30 projectes arreu de tot Catalunya que complissin amb els requisits d’Educació 360. Aquests, amb l’ajuda i intervenció de l’equip facilitadors, del qual MakeIt! Education en formava part, codissenyaven i desenvolupaven el projecte per tal que fos més significatiu pels infants i joves.

Així doncs, la nostra tasca com a facilitadors va ser la d’acompanyar als projectes amb dues sessions en les quals cada entitat plantejava el seu repte i a poc a poc el treballàvem amb l’ajuda de diversos materials.

Finalment, es va celebrar un acte de presentació on cadascun dels 30 projectes van ser exposats i explicats per tal de donar a conèixer a la comunitat què s’està fent en relació a l’Educació 360.

Per la nostra ha estat una experiència molt positiva i engrescadora, ja que ens ha permès conèixer molts projectes, entitats i persones que cada dia treballen per aconseguir més i millors oportunitats educatives pels infants i joves, i moltes vegades, entitats amb condicions precàries i poc favorables, la qual cosa encara fa més gran i valuosa la seva tasca i vocació.

Des d’aquí agrair a la Fundació Jaume Bofill i al projecte Educació 360 per comptar amb nosaltres per a la facilitació i a tots els projectes, entitats i persones que hem conegut i que de ben segur ens tornarem a trobar. Moltes gràcies per la vostra feina i que res us aturi!

Detalls del Projecte

Setembre i octubre del 2018

2 sessions de facilitació per cada projecte

Projectes arreu de Catalaunya

Pep Prat Orozco

Pep Prat Orozco

Xavier Pujol Auden

També et pot interessar

Project Details

Categories: