Eines per a la cocreació d’equips i dinamització dels claustres

//Eines per a la cocreació d’equips i dinamització dels claustres
Eines per a la cocreació d’equips i dinamització dels claustres 2017-12-28T09:41:03+00:00

Project Description

Què és MakeIt! Education?

FORMACIONS
ÀGILS

EINES PER A LA COCREACIÓ I DINAMITZACIÓ DE CLAUSTRES

El passat mes de novembre vam realitzar una càpsula d’aprenentatge de 2 hores al CRP de Gavà amb les caps d’estudis dels centres d’infantil i primària de la zona sobre “Eines per la cocreació d’equips i dinamització dels claustres.” La sessió la vam estructurar en dues parts. La primera part va consistir a viure en primera persona diverses dinàmiques per iniciar un claustre de manera participativa i dinàmica posant sobretot les emocions al centre de l’experiència i generant un espai on tothom s’hi sentís inclòs. Les aportacions de les participants van ser molt positives en aquesta primera part, ja que vam experimentar diverses emocions i construir vincles entre ells que els van permetre obrir-se i generar un espai de confiança.

A la segona part vam cocrear un espai d’aprenentatge compartit on les persones que tenien experiències per dinamitzar els claustres les compartien entre elles en diversos espais durant un temps determinat. A partir d’aquí, el grup s’autogestionava i aprenien a través de compartir experiències i aprenentatges entre elles.

Finalment, vam generar un espai de feedback obert entre tots els assistents on es va valorar molt positivament el fet que la càpsula d’aprenentatge fos totalment vivencial, pràctica i amb utilitat immediata al seu centre. Tanmateix, van valorar molt positivament el fet de poder compartir eines i recursos entre les caps d’estudis de la zona, ja que això els va permetre començar a construir xarxa.

Per part de l’equip de MakeIt! Education volem agrair al Servei Educatiu del Baix Llobregat II per confiar en nosaltres i per donar-nos la possibilitat de poder compartir un espai d’aprenentatge amb totes les caps d’estudis de la zona i que la nostra proposta els fos d’utilitat.

DETALLS DE LA FORMACIÓ

    • Novembre del 2017
    • 2 hores
    • CRP Gavà

Project Details

Categories:

Project URL:

View Project

Copyright:

From Creattica