Eines per a la cocreació d’un projecte al CRP Gavà

//Eines per a la cocreació d’un projecte al CRP Gavà
Eines per a la cocreació d’un projecte al CRP Gavà 2018-07-01T09:54:22+00:00

Project Description

Què és MakeIt! Education?

FORMACIONS
ÀGILS

EINES PER A LA COCREACIÓ D’UN PROJECTE AL CRP DE GAVÀ

El passat mes de gener vam dinamitzar una càpsula d’aprenentatge al CRP de Gavà per a mestres de primària i educació infantil de la zona sobre com cocrear un projecte. La sessió va consistir a viure de manera àgil, pràctica i directa una experiència de treball per projectes on els i les participants vivien en primera persona i organitzats en petits grups cooperatius el procés d’un projecte amb totes les seves fases. La proposta es basava a aprendre diferents eines per cocrear un projecte i per aquest motiu la sessió es va centrar, tal com responen els nostres principis (enllaç als principis de MakeItEducation), en fer viure i aprendre a través de l’experiència directa el procés de disseny d’un projecte des de les idees inicials, fins a la seva concreció, passant per la creació d’un producte final i la seva presentació.


L’experiència va ser una oportunitat per veure, i sobretot copsar que és possible comprendre amb molt poca estona les grans fases d’un projecte i situar als docents en una posició i rol de dissenyadors d’experiències d’aprenentatge a partir de necessitats i problemes reals i autèntics.
Des d’aquí, agrair al CRP de Gavà per confiar en nosaltres per realitzar aquesta càpsula d’aprenentatge i al centre que ens va acollir i poder-ho tirar endavant.

DETALLS DE LA FORMACIÓ

  • Gener del 2018
  • 2 hores
  • CRP Gavà

Project Details

Project URL:

View Project

Copyright:

From Creattica