Design Thinking per educadors al CRP Nou Barris

//Design Thinking per educadors al CRP Nou Barris
Design Thinking per educadors al CRP Nou Barris 2018-02-28T20:34:06+00:00

Project Description

Què és MakeIt! Education?

FORMACIONS
ÀGILS

DESIGN THINKING PER EDUCADORS AL CRPS DE NOU BARRIS

El passat mes de Gener vam realitzar un workshop al CRP de Nou Barris (Barcelona) sobre el Design Thinking per a educadors. Els participants eren caps d’estudis dels centres de la zona, tant primària com secundària, i que vam dur a terme va ser viure en primera persona i des de l’experiència d’usuari un procés de Design Thinking per tal de comprendre la metodologia i conèixer així també la part més aviat teòrica que explica què és i com es pot fer servir.

La proposta va consistir a empatitzar sobre quines queixes i pors tenien al voltant de l’educació i l’aprenentatge dels seus centres per, a partir d’aquí, començar a definir el repte sobre el qual treballaríem la resta del workshop. A partir de les següents fases, vam anar treballant i concretant el prototip que donaria resposta al repte definit, i finalment es va realitzar una presentació pública de manera directa i original per explicar la solució que cada grup havia construït.

L’experiència va ser un petit tast de tot el procés de Design Thinking i sobretot, per copsar que és una metodologia i un procés molt útil per donar respostes a problemes i reptes educatius tant dins dels claustres per transformar diversos aspectes del centre com la metodologia, l’organització, la visió educativa, entre d’altres. A més, també pot ser una metodologia per aplicar amb els alumnes com a treball per projectes i que té moltes aplicacions i oportunitats en aquest sentit.

Des d’aquí agrair al CRP de Nou Barris per confiar amb nosaltres per aquest workshop i a tots els participants per fer d’aquest una experiència única.

DETALLS DE LA FORMACIÓ

  • 15/11/2017 i 24/01/2018
  • Dues sessions de 2 hores
  • CRP Nou Barris, Barcelona

Project Details

Categories:

Project URL:

View Project

Copyright:

From Creattica