Organització i dinamització de la I Jornada “Compartim Itineraris d’Aprenentatge” de l’Escola Pia de Catalunya

//Organització i dinamització de la I Jornada “Compartim Itineraris d’Aprenentatge” de l’Escola Pia de Catalunya
Organització i dinamització de la I Jornada “Compartim Itineraris d’Aprenentatge” de l’Escola Pia de Catalunya 2018-02-05T20:31:38+00:00

Project Description

Organització i dinamització de la I Jornada “Compartim Itineraris d’Aprenentatge” de l’Escola Pia de Catalunya

El passat 4 de Novembre vam contribuir en l’organització i dinamització de la I Jornada “Compartim Itineraris d’Aprenentatge” de l’Escola Pia de Catalunya dins del projecte de transformació educativa #SUMMEM. La jornada es va celebrar a l’Escola Pia de Mataró i va aplegar més 470 docents dels diversos centres que formen part de l’Escola Pia de Catalunya, a professionals de l’educació i altres agents de la comunitat educativa del país.

El propòsit de la jornada era oferir un espai per compartir diferents Itineraris d’Aprenentatge que mestres i professors des d’Infantil fins a la Secundària ja han realitzat a les seves escoles, a la resta de membres de la comunitat educativa de l’Escola Pia de Catalunya i altres persones interessades en conèixer aquest treball.

Dins d’aquest escenari, una part de l’equip de MakeIt! Education va ser l’encarregada de dissenyar, organitzar i dinamitzar el funcionament de la jornada per tal que fos una experiència oberta d’aprenentatge on l’intercanvi entre coneixements, experiències, propostes i aprenentatges fos fluida, distesa i que fugís dels formats de caire tradicional en aquest tipus de trobades. La nostra proposta va permetre que a banda de conèixer i aprendre els continguts relacionats amb els Itineraris d’Aprenentatge que s’exposaven, els participants també aprenguesin una manera d’aprendre basada en el compartir i en la participació de tots i cada un dels participants, indistintament de si exposaven o no. Per tant, la jornada tenia varis continguts i objectius a desenvolupar.

Des de MakeIt! Education hem de dir que la I Jornada “Compartim Itineraris d’Aprenentatge” de l’Escola Pia de Catalunya va ser un èxit, tant per la participació, la predisposició i per les experiències que es van generar al llarg de tota la trobada. En aquest sentit i a mode de resum, us compartim un petit vídeo del què va donar de sí la trobada i també algunes imatges que mostren el què va ser.

 Aprofitem aquestes línies per donar les gràcies a l’Escola Pia de Catalunya per confiar en nosaltres pel disseny, organització i dinamització d’aquesta jornada en especial al Pere Vilaseca , al Jaume Montsalvatge i en Toni Aguilar . Moltes gràcies i que no s’aturi la #transformacioeducativa!!

Detalls del Projecte

4 de Novembre del 2017

5 hores

Escola Pia Santa Anna Mar

Mataró

Project Details

Categories:

Recent Works

Lorem ipsum ex vix illud nonummy, novum tation et his. At vix scriptaset patrioque scribentur, at pro fugit erts verterem molestiae, sed et vivendo ali Lorem ipsum ex vix illud nonummy, novum tation et his. At vix scripta patrioque scribentur...