Capgira’t! Dóna la volta a l’aprenentatge

//Capgira’t! Dóna la volta a l’aprenentatge
Capgira’t! Dóna la volta a l’aprenentatge 2017-02-18T18:33:12+00:00

Project Description

FORMACIONS
ÀGILS

CAPGIRA’T! DÓNA LA VOLTA A L’APRENENTATGE

Del passat 11 al 15 de juliol MakeIt! Education va col·laborar amb l’ICE de la Universitat de Barcelona duent a terme la Formació Àgil “Capgira’t! Dóna la volta a l’aprenentatge” al Campus Mundet.

Va ser una setmana molt intensa en la qual vam treballar el Flipped Classroom amb dos grups heterogenis de 18 docents, cadascun d’ells aportant els seus coneixements i experiències en base a les seves realitats i contextos, cosa que va enriquir molt tot el procés viscut.

IMG_5781

Seguint la metodologia que caracteritza MakeIt! Education, el procés es va realitzar a partir de dinàmiques i activitats actives, on els docents eren els protagonistes i aprenien fent i compartint amb la resta. El nostre objectiu és que els docents se’n vagin amb coses fetes, que els serveixin per aplicar al seu centre, així que vam treballar diferents aspectes del model pedagògic per acabar creant un projecte per grups empatitzant amb l’alumne, aplicant tot el viscut durant la setmana i exposant-lo a la resta de companys.

IMG_5772

L’estructura de la formació va ser la següent:

  • Aproximació al marc teòric
  • Eines, activitats i conferència amb Oscar de Paula, expert en eines TIC i la seva aplicació al Flipped Classroom
  • El vídeo: consells i eines. Gravem i editem un vídeo per grups
  • Creació prototip Flipped Classroom en grup
  • Exposició emotiva davant els companys 

IMG_5780

Per a nosaltres ha estat una experiència molt gratificant doncs hem après moltes coses i hem conegut a molts docents amb diferents experiències que ens han aportat molt. Gràcies a tots els participants de la formació per haver vingut i treballat tant, a l’Oscar de Paula per haver col·laborat amb nosaltres a través de la videoconferència, i a en Lluís Casas, que ha confiat en nosaltres per poder dur a terme la formació.

DETALLS DE LA FORMACIÓ

  • Del 11/07/2016 al 15/07/2016
  • 30 hores: 20 presencials i 10 online
  • ICE Universitat Barcelona, Campus Mundet

Project Details

Categories:

Project URL:

View Project

Copyright:

From Creattica