Recent Works

Lorem ipsum ex vix illud nonummy, novum tation et his. At vix scriptaset patrioque scribentur, at pro fugit erts verterem molestiae, sed et vivendo ali Lorem ipsum ex vix illud nonummy, novum tation et his. At vix scripta patrioque scribentur...

Dinamització a la jornada “Calidoscopi d’accions inclusives al territori. Iguals i diferents”.

Pàgina inicial/Consultoria/Dinamització a la jornada “Calidoscopi d’accions inclusives al territori. Iguals i diferents”.
Dinamització a la jornada “Calidoscopi d’accions inclusives al territori. Iguals i diferents”. 2018-02-05T20:35:33+00:00

Project Description

Dinamització a la jornada “Calidoscopi d’accions inclusives al territori. Iguals i diferents”.

Avui hem tingut el plaer de dinamitzar el workshop “OpenIDA” dins la XVI Jornada de Bones Pràctiques del “Calidoscopi d’Accions Inclusives al territori. Iguals i diferents” que ha impulsat la Diputació de Barcelona

Ha estat un workshop totalment obert, actiu, participatiu i personalitzat, on els assistents han pogut aportar i on tot s’ha anat desenvolupant en funció de les seves necessitats i desitjos  dins dels 3 grans eixos de la jornada:

  • Igualtat d’oportunitats per a infants i joves d’entorns desafavorits
  • Atenció a la diversitat i necessitats educatives especials.
  • Abandonament escolar prematur

Els objectius principals han estat el compartir experiències i vivències fetes al territori per tal que els assistents aprenguessin a través de la conversa i crear xarxa entre professionals del sector.

Les fases que hem seguit pel desenvolupament del taller han estat les següents:

  1. Proposem: Els assistents han proposta experiències que volien compartir amb la resta de companys.
  2. Votem: Amb l’ajuda de gomets verds els assistents han votat les propostes que més els cridava l’atenció.
  3. Cocreem: Feta la votació, entre tots hem cocreat el panell de sessions, on s’han categoritzat els temes segons els 3 grans eixos i 3 franges horàries.
  4. Escollim: Cada participant ha escollit a quina sessió de cada franja horària volia anar i s’ha fet el seu propi recorregut.
  5. Conversem: els grups, de forma autogestionada, han conversat sobre el tema en qüestió.
  6. Tancament: entre tots hem fet la dinàmica de tancament, on hem pogut compartir en parelles l’aprenentatge estrella de la jornada a través del Mentimeter.

Per a nosaltres ha estat una experiència molt positiva i gratificant! Hem pogut viure la il·lusió i les ganes que tenen els Regidors i Tècnics d’educació vers la inclusió en educació. Ganes de compartir, d’aprendre i sobretot de fer!

Per últim, agrair a la Diputació de Barcelona per haver confiat en nosaltres en la dinamització d’aquest workshop!

Detalls del Projecte

Juny del 2017

2 hores

Diputació de Barcelona. Facultat Geografia Història UB

Barcelona

Pep Prat Orozco
Xavier Pujol Auden

Pep Prat Orozco

@joseppo90

Xavier Pujol Auden

@XeviPujolAuden

Project Details

Categories: