Redissenyem les reunions amb les famílies – Escola Angeleta Ferrer de Mataró

//Redissenyem les reunions amb les famílies – Escola Angeleta Ferrer de Mataró
Redissenyem les reunions amb les famílies – Escola Angeleta Ferrer de Mataró 2018-07-09T11:54:56+00:00

Project Description

Redissenyem les reunions amb les famílies – Escola Angeleta Ferrer de Mataró

Durant els mesos de Maig i Juny del curs 2017 – 2018 hem estat acompanyant a l’Escola Angeleta Ferrer de Mataró en un procés de codisseny i cocreació per redissenyar les reunions amb les famílies d’inici de curs.

Al llarg de quatre sessions de dues hores cada una i a través de 3 grans fases, una gran part del claustre va viure en primera persona una experiència de codisseny i cocreació de solucions al repte de redissenyar les reunions d’inici de curs amb dos propòsits. El primer que era que les reunions fossin més participatives per part de les famílies, i el segon que incorporessin dinàmiques i l’ús de suports audiovisuals i/o digitals.

Les propostes que es van codissenyar i cocrear en van ser 4, ja que els docents es van agrupar per interessos compartits en relació a les solucions que volien generar, i per tant, hi va haver 4 equips de treball amb les seves corresponents solucions. Cada proposta la van treballar a través d’un procés compartit i per validar-ho i compartir-ho, van elaborar un vídeo en format storyboard on s’explicava i es representava la solució que proposaven. Finalment, van seleccionar la proposta que més responia al repte inicial plantejat i que reunia els criteris necessaris per poder-se dur a terme el curs vinent.

Per part nostra aprofitem per dir que ha estat un procés molt enriquidor i gratificant que ens ha aportat molts aprenentatges en diversos nivells, tant amb la metodologia emprada, com sobretot amb el treball amb les persones, que en el fons són la clau i l’essència de tot procés de canvi i transformació en qualsevol organització, en aquest cas educativa. Per això aprofitem per donar les gràcies a l’Escola Angeleta Ferrer per confiar en nosaltres per acompanyar-los en aquest procés, i esperem que la solució generada i seleccionada s’implementi al llarg del curs vinent provocant canvis i aportant solucions al repte plantejat per tal de transformar les reunions amb famílies d’inici de curs. Moltes gràcies i que res us aturi!

Detalls del Projecte

Maig – Juny del 2018

8 hores

Escola Angeleta Ferrer

Mataró, Barcelona

Tambe et pot interessar

Project Details

Categories: