2019 – Aprenentatge Basat en Projectes a l’INS Poeta Maragall

//2019 – Aprenentatge Basat en Projectes a l’INS Poeta Maragall
2019 – Aprenentatge Basat en Projectes a l’INS Poeta Maragall 2019-03-06T10:28:40+00:00

Project Description

Què és MakeIt! Education?

FORMACIONS
ÀGILS

APRENENTATGE BASAT EN PROJECTES A L’INS POETA MARAGALL

Al llarg dels mesos de gener i febrer hem estat acompanyant al claustre de secundària i batxillerat de l’Institut Poeta Maragall de Barcelona amb una formació sobre Aprenentatge Basat en Projectes.

La formació tenia com a objectius principals conèixer i aprendre què és el treball per projectes i codissenyar projectes per poder aplicar i implementar a l’aula.

Així doncs l’estructura de la formació ha estat en si mateixa un treball per projectes, on els docents s’han pogut posar a la pell dels alumnes i viure de primera mà les fases d’aquesta metodologia. D’aquesta manera, al llarg de les 7 sessions presencials que hem treballat els docents han assimilat les diferents fases i moments fruit de l’experiència directa.

El producte final de la formació ha estat el codisseny de projectes per part del claustre, posant en pràctica tot allò que han anat aprenent, per implementar als diferents cursos de l’institut.

Després de tots aquests dies i de la presentació d’aquests productes finals, hem pogut comprovar que els projectes que han codissenyat els docents són molt interessants i de ben segur que motivaran i ajudaran als alumnes a créixer i desenvolupar-se. Entre els projectes creats tenim “El temps passa… pel Maragall”, on els alumnes prepararan un Escape Room de benvinguda pels companys que nous que arribin al centre i  “Patapam!”, un projecte on els alumnes s’haurien d’imaginar un món millor fruit del fi del món actual.

Des d’aquí agrair-vos les ganes i motivació que heu mostrat al llarg de tota la formació i esperem que la implementació d’aquests projectes sigui del tot satisfactòria. Endavant i que res us aturi!

Us deixem amb l’àlbum complet de les fotografies de la formació!

INS Poeta Maragall

DETALLS DE LA FORMACIÓ

  • Gener i febrer del 2019
  • 20 hores presencials
  • Institut Poeta Maragall, Barcelona

Project Details

Project URL:

View Project

Copyright:

From Creattica