ABP a l’Escola Mossèn Jacint Verdaguer

//ABP a l’Escola Mossèn Jacint Verdaguer
ABP a l’Escola Mossèn Jacint Verdaguer 2018-02-28T19:54:31+00:00

Project Description

Què és MakeIt! Education?

FORMACIONS
ÀGILS

ABP A L’ESCOLA MOSSÈN JACINT VERDAGUER

Des del passat mes de novembre de 2017 al febrer de 2018 hem acompanyat a l’Escola Mossèn Jacint Verdaguer amb la formació d’Aprenentatge Basat en Projectes a l’etapa d’educació infantil i primària.

La formació ha constat de 20 hores presencials repartides en 13 sessions amb la participació d’una part del claustre d’infantil i una gran part del claustre de primària.

La formació va partir i girar entorn del repte que el claustre va escollir de forma democràtica, horitzontal i participativa: “Tenir una base comuna sobre l’ABP i codissenyar projectes aplicant el model per dur a terme a l’aula”. A partir del repte, el claustre va anar vivint les diferents fases del model ABP que els vam proposar, el PBL del Buck Institute for Education, i van acabar codissenyant els seus propis projectes. L’estructura de la formació consistia en un ABP, on els docents podrien viure i aprendre les fases del procés, i el producte final era la creació de la base comuna i els projectes.

Els docents, agrupats en Grups Base i Grups d’Experts, van anar desenvolupant el model i creant projectes molt engrescadors que portaran a l’aula. Alguns dels títols han estat: PARTYsipa, YouGame, Enxarxem-nos o Com et sents?

A més, la formació també va oferir espais i moments on els docents, de diferents etapes i cursos, van poder treballar plegats, compartint aprenentatges, experiències, recursos, inquietuds, dubtes i decisions sobre el procés.

Per la nostra part només que agrair al CRP de Sants-Montjuic per haver confiat en nosaltres per dur a terme la formació i al claustre de l’Escola Mossèn Jacint Verdaguer, per les ganes i implicació que han mostrat al llarg de la formació. Una abraçada i fins la propera!

DETALLS DE LA FORMACIÓ

  • Del novembre de 2017 al febrer de 2018
  • 20 hores
  • Escola Mossèn Jacint Verdaguer, Barcelona

Project Details

Categories:

Project URL:

View Project

Copyright:

From Creattica