ABP a l’Escola Mossèn Jacint Verdaguer

//ABP a l’Escola Mossèn Jacint Verdaguer
ABP a l’Escola Mossèn Jacint Verdaguer 2018-02-28T19:54:31+00:00

Project Description

Què és MakeIt! Education?

FORMACIONS
ÀGILS

ABP A L’ESCOLA MOSSÈN JACINT VERDAGUER

Des del passat mes de novembre de 2017 al febrer de 2018 hem acompanyat a l’Escola Mossèn Jacint Verdaguer amb la formació d’Aprenentatge Basat en Projectes a l’etapa d’educació infantil i primària.

La formació ha constat de 20 hores presencials repartides en 13 sessions amb la participació d’una part del claustre d’infantil i una gran part del claustre de primària.

La formació va partir i girar entorn del repte que el claustre va escollir de forma democràtica, horitzontal i participativa: “Tenir una base comuna sobre l’ABP i codissenyar projectes aplicant el model per dur a terme a l’aula”. A partir del repte, el claustre va anar vivint les diferents fases del model ABP que els vam proposar, el PBL del Buck Institute for Education, i van acabar codissenyant els seus propis projectes. L’estructura de la formació consistia en un ABP, on els docents podrien viure i aprendre les fases del procés, i el producte final era la creació de la base comuna i els projectes.

Els docents, agrupats en Grups Base i Grups d’Experts, van anar desenvolupant el model i creant projectes molt engrescadors que portaran a l’aula. Alguns dels títols han estat: PARTYsipa, YouGame, Enxarxem-nos o Com et sents?

A més, la formació també va oferir espais i moments on els docents, de diferents etapes i cursos, van poder treballar plegats, compartint aprenentatges, experiències, recursos, inquietuds, dubtes i decisions sobre el procés.

Per la nostra part només que agrair al CRP de Sants-Montjuic per haver confiat en nosaltres per dur a terme la formació i al claustre de l’Escola Mossèn Jacint Verdaguer, per les ganes i implicació que han mostrat al llarg de la formació. Una abraçada i fins la propera!

DETALLS DE LA FORMACIÓ

  • Del novembre de 2017 al febrer de 2018
  • 20 hores
  • Escola Mossèn Jacint Verdaguer, Barcelona

Project Details

Categories:

Project URL:

View Project

Copyright:

From Creattica

Recent Works

Lorem ipsum ex vix illud nonummy, novum tation et his. At vix scriptaset patrioque scribentur, at pro fugit erts verterem molestiae, sed et vivendo ali Lorem ipsum ex vix illud nonummy, novum tation et his. At vix scripta patrioque scribentur...