Aprenentatge Basat en Projectes a l’INS Sant Andreu

//Aprenentatge Basat en Projectes a l’INS Sant Andreu
Aprenentatge Basat en Projectes a l’INS Sant Andreu 2018-07-01T09:45:05+00:00

Project Description

Què és MakeIt! Education?

FORMACIONS
ÀGILS

APRENENTATGE BASAT EN PROJECTES A L’INS SANT ANDREU

Durant els mesos d’Abril i Maig de 2018 hem acompanyat a l’Institut Sant Andreu de Barcelona amb la formació d’Aprenentatge Basat en Projectes feta a mida pel seu centre.

La formació es va iniciar amb una reflexió compartida amb tots els docents participants sobre l’aprenentatge i l’educació actuals i de quina manera podríem donar resposta als reptes socials i individuals a través de l’educació. En aquest sentit l’experiència ja s’enfocava a donar autonomia i presa de decisions als docents sobre com havia de ser la formació i de quina manera podria ser-los útils al seu centre, ja que les seves principals necessitats s’enfocaven en conèixer un model d’ABP, el treball cooperatiu com a estructura d’aprenentatge dins d’un ABP i l’avaluació.

En aquest sentit i seguint el fil inicial, l’estructura de la formació consistia en un ABP, on els docents van viure i aprendre les fases d’un procés ABP del model ABP que els vam proposar, el PBL del Buck Institute for Education i MakeIt! Education. En aquest sentit, el producte final era la creació de la base comuna sobre el model d’ABP i el codisseny de projectes per aplicar al centre a partir del model desenvolupat, del treball cooperatiu experimentat i els diferents models i eines per a l’avaluació treballats.

A més, la formació també va oferir espais i moments on els docents, de diferents etapes i cursos, van poder treballar plegats, compartint aprenentatges, experiències, recursos, inquietuds, dubtes i decisions sobre el procés.

Per la nostra part només que agrair al CRP de Nou Barris per haver confiat en nosaltres per dur a terme la formació i al claustre de l’Institut Sant Andreu, per les ganes i implicació que han mostrat al llarg de la formació. Una abraçada i fins la propera!

DETALLS DE LA FORMACIÓ

  • Abril i maig del 2018
  • 17 hores i mitja
  • INS Sant Andreu, Barcelona

Project Details

Project URL:

View Project

Copyright:

From Creattica