2019 – Treball cooperatiu, cohesió i lideratge amb el claustre amb l’INS Alzina

/2019 – Treball cooperatiu, cohesió i lideratge amb el claustre amb l’INS Alzina
2019 – Treball cooperatiu, cohesió i lideratge amb el claustre amb l’INS Alzina 2019-03-13T11:06:33+00:00

Project Description

Treball cooperatiu, cohesió i lideratge amb el claustre amb l’INS Alzina

Al llarg dels mesos de gener i febrer hem acompanyat a l’equip docent de l’Institut Alzina de Barcelona amb una proposta de tallers per incidir en el treball cooperatiu entre els docents i augmentar en la confiança mútua i la cohesió grupal.

Creiem en el respecte i l’empatia així com en la detecció de les necessitats com a element bàsic en els processos que acompanyem i d’aquesta manera el camí comú és més ric, adaptant les sessions en funció de com les vivíem plegats.


La proposta inicial que vam treballar en dues sessions molt intenses buscava aprofundir en la visió personal de cada participant en la comunitat de l’Alzina. Aprofundint, mitjançant dinàmiques personals vam construir-nos com a casa, provant de conèixer les nostres inseguretats (soterrani), el nostre dia a dia (planta principal) i els nostres somnis (les golfes). Després d’un sopar de Nadal en diferit on vam poder copsar quan sabíem de les nostres companyes vam imaginar quines coses voldríem que passessin al nostre institut i quines de les que ja passaven volíem mantenir.

L’acompanyament va avançar per tal de assentar les bases per un dels grans reptes que té l’equip docent, acordar un model d’avaluació competencial per l’Alzina. Es van treballar dinàmiques de reflexió, compartir i generació d’idees per tal de construir una proposta de treball conjunt pel tercer trimestre.

Han estat unes setmanes molt intenses, on l’oportunitat de conèixer tot el que fa la comunitat educativa de l’Alzina i poder veure el camí amb el qual continuaran ens fa pensar que els fruits seran genials. Sort i encerts en aquest camí.

DETALLS DE LA FORMACIÓ

  • Gener i febrer del 2019
  • 10 hores
  • INS Alzina, Barcelona

Project Details

Project URL:

View Project

Copyright:

From Creattica