Participem a la primera jornada d’Emprenedoria Universitària de Catalunya organitzada pel Tecnocampus

//Participem a la primera jornada d’Emprenedoria Universitària de Catalunya organitzada pel Tecnocampus
Participem a la primera jornada d’Emprenedoria Universitària de Catalunya organitzada pel Tecnocampus 2018-07-09T16:19:34+00:00

Project Description

Participem a la primera jornada d’Emprenedoria Universitària de Catalunya organitzada pel Tecnocampus

El passat 4 de Juny es va celebrar al Tecnocampus de Mataró, la primera jornada d’emprenedoria universitària de Catalunya amb la presència de diverses universitats catalanes i amb el suport de la Diputació de Barcelona. L’objectiu de la jornada era que els estudiants participants puguessin compartir els seus projectes emprenedors, així com també formar-se en tres tallers sobre emprenedoria, al mateix temps que van poder gaudir de dues xerrades inspiradores. Aquestes xerrades van anar a càrrec de Pere Condom de Catalunya Emprèn per una banda, i per l’altra per part de Xavier Verdaguer d’Imagine. A més a més, a l’última part de la jornada, 5 projectes destacats i en fase de desenvolupament de model negoci van poder participar en un petit concurs on a través de posar en pràctica un “pitch” del seu projecte davant d’un grup d’inversors, havien de defensar-lo de les preguntes que se’ls faria i el més votat obtindria unes sessions d’acceleració i acompanyament del seu projecte.

En Xavier Pujol, com a representant de MakeIt! Education va dur a terme un dels 3 tallers que es van realitzar. El taller en concret portava per títol “Com dissenyar una campanya per llançar al món el nostre project en 6 passos?”. La proposta era que els estudiants poguessin dissenyar de manera ràpida i àgil, una campanya de comunicació per donar a conèixer el seu projecte al món  tenint en compte els aspectes més importants i essencials, però alhora més simples i amb els recursos i coneixements actuals. A més, vam participar també al concurs final de la jornada com a jurat i membres del grup d’inversors per tal d’ajudar als estudiants en aquest procés.

Per part nostra, donar les gràcies a la Màrian Buïl per la confiança i per convidar-nos a participar en aquesta primera jornada de l’emprenedoria universitària, al Tecnocampus també per acollir-nos de la manera que ho va fer, i tot l’equip que va formar de la jornada per compartir l’experiència i conèixer nous projectes. Gràcies per tot!

Detalls del Projecte

4 de juny de 2018

3 hores

Tecnocampus Mataró

Mataró

També et pot interessar

Project Details

Categories: