Participem a la primera jornada d’Emprenedoria Universitària de Catalunya organitzada pel Tecnocampus

//Participem a la primera jornada d’Emprenedoria Universitària de Catalunya organitzada pel Tecnocampus
Participem a la primera jornada d’Emprenedoria Universitària de Catalunya organitzada pel Tecnocampus 2018-07-09T16:19:34+00:00

Project Description

Participem a la primera jornada d’Emprenedoria Universitària de Catalunya organitzada pel Tecnocampus

El passat 4 de Juny es va celebrar al Tecnocampus de Mataró, la primera jornada d’emprenedoria universitària de Catalunya amb la presència de diverses universitats catalanes i amb el suport de la Diputació de Barcelona. L’objectiu de la jornada era que els estudiants participants puguessin compartir els seus projectes emprenedors, així com també formar-se en tres tallers sobre emprenedoria, al mateix temps que van poder gaudir de dues xerrades inspiradores. Aquestes xerrades van anar a càrrec de Pere Condom de Catalunya Emprèn per una banda, i per l’altra per part de Xavier Verdaguer d’Imagine. A més a més, a l’última part de la jornada, 5 projectes destacats i en fase de desenvolupament de model negoci van poder participar en un petit concurs on a través de posar en pràctica un “pitch” del seu projecte davant d’un grup d’inversors, havien de defensar-lo de les preguntes que se’ls faria i el més votat obtindria unes sessions d’acceleració i acompanyament del seu projecte.

En Xavier Pujol, com a representant de MakeIt! Education va dur a terme un dels 3 tallers que es van realitzar. El taller en concret portava per títol “Com dissenyar una campanya per llançar al món el nostre project en 6 passos?”. La proposta era que els estudiants poguessin dissenyar de manera ràpida i àgil, una campanya de comunicació per donar a conèixer el seu projecte al món  tenint en compte els aspectes més importants i essencials, però alhora més simples i amb els recursos i coneixements actuals. A més, vam participar també al concurs final de la jornada com a jurat i membres del grup d’inversors per tal d’ajudar als estudiants en aquest procés.

Per part nostra, donar les gràcies a la Màrian Buïl per la confiança i per convidar-nos a participar en aquesta primera jornada de l’emprenedoria universitària, al Tecnocampus també per acollir-nos de la manera que ho va fer, i tot l’equip que va formar de la jornada per compartir l’experiència i conèixer nous projectes. Gràcies per tot!

Detalls del Projecte

4 de juny de 2018

3 hores

Tecnocampus Mataró

Mataró

També et pot interessar

Project Details

Categories:

Recent Works

Lorem ipsum ex vix illud nonummy, novum tation et his. At vix scriptaset patrioque scribentur, at pro fugit erts verterem molestiae, sed et vivendo ali Lorem ipsum ex vix illud nonummy, novum tation et his. At vix scripta patrioque scribentur...