Participem a la Jornada sortides professionals Blanquerna 2019

//Participem a la Jornada sortides professionals Blanquerna 2019

Participem a la Jornada sortides professionals Blanquerna 2019

El passat 25 de febrer vam participar a la jornada de sortides professionals dels graus d’educació infantil i d’educació primària de Blanquerna. La jornada estava dissenyada i preparada per oferir un ventall de diverses possibilitats per encaminar les sortides professionals de les futures mestres de la facultat, des de com formar part de la borsa de mestres del departament, a formar part de borses de treball de les escoles cristianes i d’altres opcions, com també conèixer experiències d’emprenedoria com és el nostre cas.

Davant d’aquesta opció, i gràcies a en Marc Franco i la Mireia Civís vam poder compartir el nostre projecte com una de les moltes altres alternatives que poden haver-hi per contribuir en l’educació des de la titulació de grau de magisteri, com és el cas dels fundadors del projecte. En aquest sentit vam poder fer viure de manera molt simple i senzilla alguna de les pràctiques fem en els nostres projectes i accions a través d’unes preguntes reflexives al voltant de l’educació, on els estudiants van donar la seva opinió a través de la construcció conjunta de respostes i compartin-les posteriorment a través del Mentimeter, així com també explicar a tots els participants el nostre recorregut de creació i consolidació del projecte cooperatiu MakeIt! Education.

Des d’aquestes línies, volem agrair a la Facultat Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna-URL  poder participar en aquesta jornada com a alumnis, com a mestres i com a emprenedors cooperatius al món de l’educació i l’aprenentatge.

ÚLTIMES ENTRADES

ÚLTIMS TUITS

2019-03-11T09:40:43+00:00 26 de febrer de 2019|0 Comments

Leave A Comment