L’estiu a Make It! Education

//L’estiu a Make It! Education

L’estiu a Make It! Education

L’estiu ja ha arribat a les escoles i als centres educatius. Ara és temps de casals d’estiu, colònies, campus esportius, entre d’altres propostes educatives pels més joves de la família. Temps per estar a la vora dels més petits per compartir estones, experiències, viatges, lectures i tot allò que durant l’any és més difícil de fer a causa de no poder conciliar les responsabilitats professionals amb les familiars.
Des de Make It! Education us volem informar que no ens hem aturat. Volem que estigueu assabentats que ens trobem en un moment de construcció de nous projectes que properament compartirem amb tots vosaltres. Per aquest motiu, volem desitjar-vos un merescut estiu en companyia dels que més estimeu i dels que us fan costat, però també per què recarregueu les bateries que el proper curs us empenyeran a volar més alt, a proposar i iniciar canvis en els vostres centres i en vosaltres mateixos. Des de MakeIt! Education us volem dir que vosaltres, les i els docents que cada dia feu de la vostra feina un estil de vida tant a dins com a fora de les aules, sou el motor que feu possible una educació a l’alçada dels milers d’alumnes que tenim a les aules. Per això, us convidem a formar part del moviment que properament iniciarem, perquè el present i el futur de l’educació depèn en gran mesura de tots nosaltres.
Nosaltres ens aturarem el just i necessari aquest estiu, perquè creiem que la nostra responsabilitat vers vosaltres però sobretot pels alumnes, ens fa continuar creant i consolidant els projectes que el curs que veuran la llum. Veureu que durant el mes de Juliol ens mourem una mica pel territori iniciant, assessorant i co-creant projectes de canvi i transformació pedagògica. Són les llavors de tot el que vindrà.
Si voleu saber-ne més de tot el que vindrà, només heu d’estar atents i pensar aquelles coses que feu que per vosaltres signifiquin sortir de la caixa. Exemples concrets de pràctiques, dinàmiques, activitats, metodologies que porteu a terme i que surten del que és comú des d’un enfocament d’aprenentatge tradicional. Més endavant us explicarem com tot això encaixa en un projecte concebut per nosaltres i destinat a vosaltres. No patiu. Aviat tindreu notícies nostres.
Els projectes, les propostes i els creadors de Make It! Education us desitgem unes MOLT BONES VACANCES!!

2019-01-28T19:21:01+00:00 29 de juny de 2016|0 Comments