Jornada Sortides Professionals a la Facultat de Blanquerna, Ramon Llull.

//Jornada Sortides Professionals a la Facultat de Blanquerna, Ramon Llull.

Jornada Sortides Professionals a la Facultat de Blanquerna, Ramon Llull.

El passat 18 d’abril vam participar en la Jornada de Sortides Professionals a la Facultat de Blanquerna, Universitat Ramon Llull, explicant als alumnes de 4t de magisteri la nostra experiència amb la creació i creixement de MakeItEducation.

L’objectiu de la nostra intervenció va ser fer veure als estudiants les diferents possibilitats que tenen d’ajudar i contribuir a l’educació més enllà de la docència a l’aula.

Des de l’experiència viscuda, els vam compartir un breu recorregut que començava amb l’inici MakeItEducation fins al dia d’avui, explicant també què oferim de portes enfora i com treballem i ens organitzem de portes endins.

A l’inici de la intervenció hi va haver un moment on vam fer participar als estudiants donant la seva opinió al voltant de dues preguntes de reflexió: “Quin paper té l’educació avui dia i quin hauria de tenir?” i “Quines possibilitats tenen els docents per contribuir a l’educació i l’aprenentatge de la societat?”. Les respostes que van sortir van ser molt profundes i alhora engrescadores, i vam poder apreciar que els estudiants tenen motivació i ganes per la docència i l’educació. Hi podeu fer un cop d’ull a continuació!

Per a nosaltres va ser una experiència molt gratificant, ja que vam poder compartir una estona molt agradable amb els estudiants i a més vam poder tornar a la facultat on vam estudiar i retrobar-nos amb professors i recordar moments viscuts.

Des d’aquí agrair molt sincerament a en Marc Franco per haver pensat en nosaltres com a exemple de projecte emprenedor dins del sector educatiu i a la Facultat de Blanquerna per haver-nos convidat. I als estudiants, dir-los que segueixin creixent i fent realitat el seu propòsit. Una forta abraçada!

2018-04-20T18:32:43+00:00 20 d'abril de 2018|0 Comments

Recent Works

Lorem ipsum ex vix illud nonummy, novum tation et his. At vix scriptaset patrioque scribentur, at pro fugit erts verterem molestiae, sed et vivendo ali Lorem ipsum ex vix illud nonummy, novum tation et his. At vix scripta patrioque scribentur...