Jornada Sortides Professionals a la Facultat de Blanquerna, Ramon Llull.

//Jornada Sortides Professionals a la Facultat de Blanquerna, Ramon Llull.

Jornada Sortides Professionals a la Facultat de Blanquerna, Ramon Llull.

El passat 18 d’abril vam participar en la Jornada de Sortides Professionals a la Facultat de Blanquerna, Universitat Ramon Llull, explicant als alumnes de 4t de magisteri la nostra experiència amb la creació i creixement de MakeIt! Education.

L’objectiu de la nostra intervenció va ser fer veure als estudiants les diferents possibilitats que tenen d’ajudar i contribuir a l’educació més enllà de la docència a l’aula.

Des de l’experiència viscuda, els vam compartir un breu recorregut que començava amb l’inici MakeIt! Education fins al dia d’avui, explicant també què oferim de portes enfora i com treballem i ens organitzem de portes endins.

A l’inici de la intervenció hi va haver un moment on vam fer participar als estudiants donant la seva opinió al voltant de dues preguntes de reflexió: “Quin paper té l’educació avui dia i quin hauria de tenir?” i “Quines possibilitats tenen els docents per contribuir a l’educació i l’aprenentatge de la societat?”. Les respostes que van sortir van ser molt profundes i alhora engrescadores, i vam poder apreciar que els estudiants tenen motivació i ganes per la docència i l’educació. Hi podeu fer un cop d’ull a continuació!

Per a nosaltres va ser una experiència molt gratificant, ja que vam poder compartir una estona molt agradable amb els estudiants i a més vam poder tornar a la facultat on vam estudiar i retrobar-nos amb professors i recordar moments viscuts.

Des d’aquí agrair molt sincerament a en Marc Franco per haver pensat en nosaltres com a exemple de projecte emprenedor dins del sector educatiu i a la Facultat de Blanquerna per haver-nos convidat. I als estudiants, dir-los que segueixin creixent i fent realitat el seu propòsit. Una forta abraçada!

ÚLTIMES ENTRADES

ÚLTIMS TUITS

2019-01-28T19:18:43+00:00 20 d'abril de 2018|0 Comments