Comparteix els nostres passos

//Comparteix els nostres passos

Comparteix els nostres passos

Benvinguts al curs 2018-2019! Setembre acaba. Per nosaltres, com molts altres, és un mes de tret de sortida. Un mes on ens plantegem els bons propòsits del curs. Un mes on estructurem i organitzem els projectes, on omplim calendaris i agendes. Un mes per posar en pràctica els canvis meditats durant la temporada de vacances. Un mes on incorporem gent a l’equip. Un mes on explotem la nostra energia, el nostre ímpetu i la nostra força. Un mes on reemprenem les idees antigues i les combinem amb les noves. Un mes de creixement…

Si bé és cert, com tots sabeu, que ens encanta reviure amb vosaltres el que fem. Les nostres experiències són èxits compartits i ens alimentem amb els vostres comentaris i els vostres ànims. Som acompanyadors, facilitadors, dinamitzadors. Vosaltres, el nostre motor, els que engegueu l’espurna, els que ens doneu ales!

Creixem en número i en esperit. Tenim el cap bullint amb idees i reptes que ens encantarà explicar, mostrar i ensenyar. Pretenem que els vostres processos de canvi, que el vostre aprenentatge, sigui font de quelcom més profund i significatiu.

Volem moure el món! I per això ens necessitem a tots.

Comparteix els nostres passos, és per nosaltres un emblema. No volem que les dinàmiques i experiències que heu viscut amb nosaltres, que hem viscut junts, quedin enterbolides amb les fulles de la tardor. Volem treure suc als aprenentatges, portar-los al límit. Aprendre dels nostres errors i febleses i anar sempre, un pas més enllà.

Diem HOLA curs 2018-2019, i GRÀCIES al 2017-2018, que tantes coses bones ens ha deixat. Prometem compartir la nostra tasca perquè us la sentiu vostra i ens encantarà rebre, com sempre, la calor de les vostres respostes.

Benvinguts a totes i tots! Donem el tret de sortida, que això tot just acaba de començar!

Equip de MakeIt! Education

ÚLTIMES ENTRADES

ÚLTIMS TUITS

2019-01-28T19:06:39+00:00 29 de setembre de 2018|0 Comments